JCCA Business Activiteit

GEANNULEERD – Lunchbijeenkomst met Barry Atsma. i.s.m. het CCA

Meld je aan voor deze activiteit

GEANNULEERD – Lunchbijeenkomst met Barry Atsma. i.s.m. het CCA

  • 11/05/2022
  • 11:30 t/m 14:00
  • , ,

Letop: Deze activiteit is geannuleerd. Ga direct naar de vervangende bijeenkomst “Lunchbijeenkomst JCCA


JCCA lunch met Barry Atsma op woensdag 11 mei.

Datum: Woensdag 11 mei 2022

Tijd: 11:30 uur

Locatie: De Bonte Wever, Stadsbroek 17 Assen

Spreker: Dhr. Barry Atsma

Op woensdag 11 mei organiseren we een gezamenlijke lunch en netwerkbijeenkomst in samenwerking met de CCA en Businessexposure. Na de lunch zal Eddy van der Ley niemand minder dan bekend acteur Barry Atsma (o.a. Bad Banks, Lucia de B) interviewen. Daarna is er nog mogelijkheid om te netwerken.

Programma:
11.30 – 11.45 uur: Inloop
11.45 – 12.30 uur: Gezamenlijke netwerklunch
12.30 – 13.30 uur: Interview Barry Atsma onder leiding van Eddy van der Ley
13.30 – 14.00 uur: Netwerken onder genot van koffie/thee

Indien u zich voor deze bijeenkomst heeft aangemeld, dan rekenen wij op uw komst. Mocht u onverwacht toch verhinderd zijn, dan dient u dit te berichten aan het secretariaat. Dat kan per e-mail (info@jcca.nl). Afzeggingen binnen 24 uur tot aan de activiteit gelden als No-show en hiervoor kunnen wij u een bedrag ad € 10,00 in rekening brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

11/05/2022
11:30 uur

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Barryatsma

Aanwezig

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!