GEANNULEERD – Lunchbijeenkomst met Barry Atsma. i.s.m. het CCA

Letop: Deze activiteit is geannuleerd. Ga direct naar de vervangende bijeenkomst “Lunchbijeenkomst JCCA


JCCA lunch met Barry Atsma op woensdag 11 mei.

Datum: Woensdag 11 mei 2022

Tijd: 11:30 uur

Locatie: De Bonte Wever, Stadsbroek 17 Assen

Spreker: Dhr. Barry Atsma

Op woensdag 11 mei organiseren we een gezamenlijke lunch en netwerkbijeenkomst in samenwerking met de CCA en Businessexposure. Na de lunch zal Eddy van der Ley niemand minder dan bekend acteur Barry Atsma (o.a. Bad Banks, Lucia de B) interviewen. Daarna is er nog mogelijkheid om te netwerken.

Programma:
11.30 – 11.45 uur: Inloop
11.45 – 12.30 uur: Gezamenlijke netwerklunch
12.30 – 13.30 uur: Interview Barry Atsma onder leiding van Eddy van der Ley
13.30 – 14.00 uur: Netwerken onder genot van koffie/thee

Indien u zich voor deze bijeenkomst heeft aangemeld, dan rekenen wij op uw komst. Mocht u onverwacht toch verhinderd zijn, dan dient u dit te berichten aan het secretariaat. Dat kan per e-mail (info@jcca.nl). Afzeggingen binnen 24 uur tot aan de activiteit gelden als No-show en hiervoor kunnen wij u een bedrag ad € 10,00 in rekening brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

11/05/2022
11:30 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.