JCCA Business Activiteit

Kerstdiner en meer…

Meld je aan voor deze activiteit

Kerstdiner en meer…

  • 15/12/2016
  • 18:30 t/m 18:30
  • Van der Valk Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Op donderdag 15 december sluiten wij het jaar af met een kerstdiner. Aanmelden is mogelijk tot 7 december. We hebben een leuke avond voor jullie in petto. De activiteit is uitsluitend voor leden.

Tijdschema:

18:30 uur ontvangst en speluitleg (kom op tijd!)
19:00 uur eerste spelronde
19:30 uur voorgerecht
19:45 uur tweede spelronde
20:15 uur hoofdgerecht
21:15 uur derde spelronde
21:45 uur dessert en ontknoping

Ten aanzien van deze activiteit geldt het volgende: als je je opgeeft en je niet aanwezig bent zonder je voor 7 december af te melden, zijn wij helaas genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

15/12/2016
18:30 uur

Locatie

Van der Valk Assen
Balkenweg 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons
  • Jelle Anema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!