JCCA Business Activiteit

Kerstactiviteit: Eat, Drink and be Merry

Meld je aan voor deze activiteit

Kerstactiviteit: Eat, Drink and be Merry

  • 15/12/2017
  • 18:00 t/m 22:00
  • Kookatelier Joop Zwiep, Balkengracht 12A, 9405 CG Assen

Op vrijdag 15 december sluiten wij het jaar knallend af! Samen met chef-kok Joop Zwiep gaan we in groepjes een 4-gangen kerstdiner bereiden (en uiteraard opeten onder het genot van een goed glas wijn). Trek je foute kersttrui aan en we zien je heel graag 15 december om 18:00 uur!

Joop Zwiep is opgegroeid in Assen en heeft in meerdere sterrenzaken gewerkt. In 1993 opende hij een eigen restaurant dat al snel werd bekroond met een Michelin-ster. Aanmelden kan tot 8 december. 

De activiteit is uitsluitend voor leden. Bij ‘Naam introducee + opmerkingen’ is het mogelijk om aan te geven of je ergens allergisch voor bent. 

Bekijk hier de compilatie van onze kerstactiviteit 2016: ‘Ik hou van kerst’!


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 8 december bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 8 december nog afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

15/12/2017
18:00 uur

Locatie

Kookatelier Joop Zwiep
Balkengracht 12A
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons
  • Marc Hut
  • Bartjan Wilthagen
  • Roy Rademaker
  • Marion Boersma
  • Bastiaan Mulstege

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!