JCCA Business Activiteit

Kerstactiviteit: winter bbq & pubquiz

Meld je aan voor deze activiteit

Kerstactiviteit: winter bbq & pubquiz

 • 13/12/2018
 • 18:30 t/m 18:30
 • Beachclub Kaap Hoorn, Kaapse Baan 1, Haren

Op donderdag 13 december sluiten wij het jaar af met een winter bbq en pubquiz bij Beachclub Kaap Hoorn. Aanmelden is mogelijk tot 11 december. We hebben een leuke avond voor jullie in petto. Trek een foute kersttrui aan (én warme schoenen) en we zien je heel graag 13 december om 18:30 uur! Bij ‘Naam introducee + opmerkingen’ is het mogelijk om aan te geven of je ergens allergisch voor bent.

Tijdschema (onder voorbehoud):

18:30 uur ontvangst
19:00 uur winter bbq
21:00 uur pubquiz
23:00 uur einde

Bekijk hier de compilatie van onze kerstactiviteit 2017!


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor11 december bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 11 december afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

 

 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

13/12/2018
18:30 uur

Locatie

Beachclub Kaap Hoorn
Kaapse Baan 1
Haren

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Chantal Brons
 • Niels Vanderveen
 • Arjan Zuidema
 • Marc Hut
 • Hilda van der Heide
 • Jelle Anema

Introducees

 • Levi Vandenberg
 • Kate Wu

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!