JCCA Business Activiteit

Kennissessie door Gertien Beijering: ”De Gunfactor Verhoger”.

Meld je aan voor deze activiteit

Kennissessie door Gertien Beijering: ”De Gunfactor Verhoger”.

 • 21/09/2017
 • 19:30 t/m 21:30
 • Auto Gorter, Industrieweg 40, 9403 AB Assen

Gertien Beijering is een bevlogen ondernemer en inspirerende spreker. Ze maakte in 2007 van het trainen en coachen van professionals haar vak. Ze helpt ondernemers en professionals hun relationele manier van zaken doen naar een hoger plan te tillen. Immers wanneer de relatie goed is staat de klant ook sneller open voor de inhoudelijke kant die je te bieden hebt. Als trainer zet zij professionals en ondernemers aan tot nadenken en het nemen van acties rondom relationeel zaken doen.

De JCCA heeft Gertien Beijering uitgenodigd als spreker voor onze kennissessie op 21 september. In dik een uur gaan we iets moois neerzetten over de Gunfactor en waarbij we wat eye openers gaan creëren rondom je eigen zichtbaarheid (ook online). Actief en interactief. Daarnaast nog een stukje over hoe je van tevreden klanten ambassadeurs maakt en hoe geven echt loont.

Deze activiteit wordt gesponsord door Auto Gorter, al 60 jaar HET adres in Assen voor nieuwe Toyota’s en betrouwbare occasions!We zien je graag tijdens de kennissessie op 21 september. Voor deze activiteit zijn intro’s ook welkom.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

21/09/2017
19:30 uur

Locatie

Auto Gorter
Industrieweg 40
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Roy Rademaker
 • Bartjan Wilthagen

Introducees

 • Dzyan Wattimena (via Arnoud)
 • Alida de Boer (via Hendri)
 • Lilian Linker (via Hendri)
 • Anoniem (Via Leonie)
 • Yvette Meinem (CCA)
 • Julian Schooljan (via Silvana)
 • Petra Jongsma (via Hendri)
 • Marc Hut (via Hendri)
 • Kim Buining (via Hendri)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!