JCCA Business Activiteit

Kennissessie met burgemeester Marco Out: Dit is Assen!

Meld je aan voor deze activiteit

Kennissessie met burgemeester Marco Out: Dit is Assen!

 • 30/01/2019
 • 19:00 t/m 19:00
 • Van der Valk Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Op woensdag 30 januari trapt burgemeester Marco Out de eerste kennissessie van 2019 af. Tijdens zijn studententijd in Groningen werd Out actief bij de JOVD, een aan de VVD gelieerde jongerenorganisatie. Van 1995 tot 2000 was hij werkzaam als kwaliteitsmanager van Financial Finesse. In 2001 werd hij Accountmanager Bedrijven bij Interpolis en daarnaast was hij vanaf 2002 vijf jaar gemeenteraadslid in Leek. Van 2004 tot 2008 was Out namens de VVD lid van Provinciale Staten van Groningen. In 2008 werd hij benoemd tot burgemeester van de Drentse gemeente Borger-Odoorn. In december 2014 volgde zijn benoeming tot burgemeester van de gemeente Assen.


We hebben Marco Out weten te strikken om op 30 januari ons mee te nemen in zijn verhaal. Onderwerpen als burgemeesterschap, de politiek en Assen komen voorbij. De kennissessie begint om 19.00 uur. De locatie volgt spoedig.

Tijdsplanning
19.00 – 19.30 uur aanvang met koffie/thee
19.30 – 20.30 uur Kennissessie
20.30 – 21.30 uur borrel met hapje

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 28 januari bij ‘
je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 28 januari afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

30/01/2019
19:00 uur

Locatie

Van der Valk Assen
Balkenweg 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Roy Rademaker
 • Bartjan Wilthagen
 • Sander Veldkamp
 • Bas Noorda
 • Niels Vanderveen
 • Bauke Wierda
 • Hilda van der Heide

Introducees

 • Auke Doornbosch

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!