JCCA Business Activiteit

Kennissessie door Wouter Haan: ”Hoe laat je je onderneming groeien van start-up naar een internationaal succes?”

Meld je aan voor deze activiteit

Kennissessie door Wouter Haan: ”Hoe laat je je onderneming groeien van start-up naar een internationaal succes?”

  • 22/11/2018
  • 19:00 t/m 19:00
  • De Frietbakkerie, Brink 22, Assen

Op 22 november gaat Wouter Haan eigenaar van Reclameland de laatste kennissessie van 2018 verzorgen. Reclameland B.V. is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in drukwerk. Inmiddels bedient deze online drukkerij meer dan 250.000 klanten in Nederland en België.


Wouter Haan startte nog maar 10 jaar geleden met een compagnon en biedt nu aan meer dan 150 mensen werkgelegenheid. De labels van Simian zijn bekend in Nederland, Duitsland en België. In Nederland is Wouter zijn bedrijf inmiddels de grootste online drukkerij. Wouter investeert in rap tempo in innovatie en loopt voorop als het gaat om online sales en marketing. Wat zijn de factoren voor dit succes? Welke gevaren en risico’s is Wouter tegengekomen (of verwacht hij nog tegen te komen)? Hoe zorg je ervoor dat je potentiële klanten jou online vinden en blijven vinden?

Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom bij De Frietbakkerie in Assen. Het bedrijf gevestigd aan de Brink 22 in Assen is afgelopen jaar geopend en is geen standaard snackbar, maar een luxere cafetaria. Bjorn Tooren, eigenaar en lid van de JCCA zal de kennissessie openen met een korte introductie. Wil je meer weten en leren? Kom dan naar de kennissessie en laat je inspireren!

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 21 november bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 21 november afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

22/11/2018
19:00 uur

Locatie

De Frietbakkerie
Brink 22
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Bauke Wierda
  • Niels Vanderveen
  • Bas Noorda
  • Frank Bloupot
  • Bartjan Wilthagen
  • Roy Rademaker

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!