Kennissessie: alles over het Drentse nieuws bij RTV Drenthe

Tijdens de kennissessie op donderdag 26 september zal George Wesseling, sales en marketing manager bij RTV Drenthe, vertellen over alle ins en outs van de Drentse omroep.

RTV Drenthe is, als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron, de spil in de Drentse samenleving. Ze zijn dan ook altijd in de buurt en te volgen via radio, televisie, internet, de apps en Social Media. Tijdens deze interactieve avond krijg je antwoorden op vragen als; hoe ontstaat nieuws, hoe werkt reclame, wat zijn de ontwikkelingen op (online) media gebied en hoe speelt RTV Drenthe hierop in?

Nadat we bijgepraat zijn, krijgen wij een rondleiding waarbij “een kijkje achter de schermen” niet mag ontbreken. Tot slot sluiten we af met een borrel!

Programma:

19:00 – 19:15 uur ontvangst met koffie/thee

19:15 – 20:00 uur kennissessie

20:00 – 20:30 uur rondleiding

20:30 – 21:30 uur borrel

In de parkeerstrook direct naast het gebouw en op het parkeerdek van RTV zijn er max. 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Graag bij binnenkomst het kenteken doorgeven bij de receptie i.v.m. parkeervergunning. Indien alle plekken bezet zijn, kan uitgeweken worden naar de parkeerplaats van de Drentse Zaak (Beilerstraat 24). Introducees zijn welkom.

 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

26/09/2019
19:00 uur

Locatie

RTV Drenthe
Beilerstraat 30
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Robin de Haan (via Hilda)
  • Leonie Mensen (via Vincent)
  • Mino Kasanwidjojo (via Dennis)
  • Tonnie van der Heide (via Hilda)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.