JCCA (still) goes digital – Gekke Bingo!

 

In samenwerking met JP Activiteiten staat er een Gekke Bingo op het programma op donderdag 18 maart ’21. Het ouderwetse spel in een nieuw jasje gestoken! Doormiddel van Quizvragen, Muziekrondes en nog veel meer krijg je de nummers waarmee je de bingokaart afstreept. Heb je bingo dan is het eerst hopen dat het geen valse is.. Daar staat dan natuurlijk een straf tegenover. We hopen maar dat je een beetje kunt zingen!
De avond staat in het teken van een hoop gezelligheid en humor. De Quizmaster zal in een fantastische outfit te zien zijn en hij daagt jullie uit om er ook goed verkleed bij te zitten. Uiteraard staat hier ook een beloning tegenover. We hopen jullie allemaal te zien!

Programma:
19:30 digitale inloop
20:00 start Bingo-night

Meld je uiterlijk 14 maart aan, zodat we de juiste voorbereidingen kunnen treffen.
Laat ons daarbij het volgende weten:
– Drink je graag een sapje, biertje of een wijntje bij de bingo?
– Bij een bingo horen prijzen! Er zullen verschillende prijzen worden uitgereikt deze avond, heb je vanuit je bedrijf een leuke prijs die we weg kunnen geven? Laat het weten via info@jcca.nl!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/03/2021
19:30 uur

Aanwezig

Introducees

  • Laura Pieterman (Via Leonie)
  • Maxime van der Laan (Via Leonie)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.