JCCA Business Activiteit

(J)CCA netwerkborrel en walking dinner met ‘Vaart in Assen ‘Bij Jaap

Meld je aan voor deze activiteit

(J)CCA netwerkborrel en walking dinner met ‘Vaart in Assen ‘Bij Jaap

  • 18/11/2019
  • 17:00 t/m 19:00
  • Restaurant Bij Jaap, Markt 17, Assen

Op 18 november worden we bijgepraat over de ontwikkelingen in de binnenstad van Assen door Kjeld Vosjan van ‘Vaart In Assen’. Voor deze gelegenheid heeft Jaap Braaksma van restaurant Bij Jaap aan de Markt in Assen een bijzonder smaakvolle proeverij van gerechten voor ons bedacht. Een walking dinner zodat we wel kunnen blijven netwerken tijdens het genieten van zijn creaties.


Programma

17.00 uur ontvangst
17.30 uur voorgerecht geserveerd
18.00 uur toelichting Kjeld Vosjan van Vaart In Assen
18.30 uur (intern) walking dinner proeverij Bij Jaap en netwerken
20.00 uur einde bijeenkomst

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 15 november bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 15 november afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Bauke Wierda). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/11/2019
17:00 uur

Locatie

Restaurant Bij Jaap
Markt 17
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Chantal Brons
  • Arjan Zuidema
  • Niels Vanderveen
  • Robin de Haan
  • Hilda van der Heide
  • Wim Hammer

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!