(J)CCA netwerkborrel met ‘Vaart in Assen ‘Bij Jaap

Op 18 november worden we tijdens de netwerkborrel bijgepraat over de ontwikkelingen van ‘Vaart In Assen’ door een bestuurslid van VIA in restaurant Bij Jaap aan de Markt in Assen. Uitwisseling van informatie, wensen en netwerken is het doel van de borrel.


Het programma volgt spoedig.

17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Toelichting Vaart In Assen, vragen en netwerken
19.00 uur Einde borrel

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 15 november bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 15 november afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Bauke Wierda). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Alleen leden kunnen zich voor een activiteit aanmelden.


Datum/tijd

18/11/2019
17:00 uur

Locatie

Restaurant Bij Jaap
Markt 17
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.