Hello 2018! Nieuwjaarsbijeenkomst samen met het CCA

Jij en je partner en/of intro zijn van harte uitgenodigd om te proosten op het nieuwe jaar op de nieuwjaarsbijeenkomst van de JCCA en het CCA. Maandag 8 januari ben je vanaf 18.30 uur welkom in de bar van de Drentse Golf en Country Club in Zeijerveen, waarna een heerlijk diner in de zaal zal worden geserveerd.

Het programma is als volgt:
18.30 – 19.00 uur borrel in de bar
19.00 – 19.15 uur nieuwjaarstoespraak
19.15 – 21.30 uur diner in de zaal

Je kan je aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van de JCCA tot vrijdag 5 januari 2018 om 16.00 uur. Graag de naam van je intro en/of partner vermelden in het veld ‘opmerkingen’.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 2 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

08/01/2018
18:30 uur

Locatie

Drentse Golf en Country Club
Ten Oeverstraat 13
Zeijerveen

Aanwezig

Introducees

  • Johannes Eilander
  • Ynze Talstra
  • Mirjan Middelbrink
  • Unique Pellekaan
  • Peter Koops

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.