JCCA Business Activiteit

Kennissessie: groeitraject van een start-up

Meld je aan voor deze activiteit

Kennissessie: groeitraject van een start-up

  • 24/10/2016
  • 19:30 t/m 19:30
  • De Ondernemersfabriek, Havenkade 6, 9403 AH Assen

Start-up kennissessie Namens de activiteitencommissie ben je van harte uitgenodigd voor de kennissessie ‘Groeitraject van een start-up’ bij de Ondernemersfabriek Drenthe op maandag 24 oktober. Onderwerpen als: Hoe werkt de zoektocht naar een investeerder, hoe ontwikkel je een goed pitch deck om de investeerders te overtuigen? Wat moet je allemaal meten, bewijzen, uitzoeken? Hoe loopt dit groeitraject met vallen en opstaan? Heb je specifieke vragen over dit onderwerp, geef het vooraf zeker aan.

De sessie wordt geleid door Eelco Bakker van Jake Nutritionals. Dit is een jong bedrijf dat nu 1,5 jaar haar producten (maaltijden) verkoopt via hun eigen webshop. De ondernemers zijn vanaf dag één in Europa gaan leveren en willen verder groeien, inmiddels hebben ze verkocht aan 4000 klanten in ruim 30 landen. Hiervoor was vanaf de start financiering nodig en in een later stadium is er opnieuw een investeerder binnen gehaald. Alle achtergronden van dit proces worden besproken!

Programma:
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: start kennissessie
21.00 uur: borrel

Aanmelden geschiedt via de website, introducees zijn meer dan welkom!

Namens de activiteitencommissie, graag tot dan!
Xander, Niels, Arnoud en Eelco

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

24/10/2016
19:30 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Jelle Anema

Introducees

  • Emile Winkelman (via Ralph)
  • Geert Jan Veenstra

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!