Golfclinic en bbq bij de Drentsche Golf & Country Club

Een sportieve workshop met een recreatief karakter! Op donderdag 26 juli gaan we kennis maken met de golfsport en leren we de beginselen van het spel. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur en nadien staat er een luxe barbecue voor ons klaar!

Het programma:

18:00 – 19:30 uur : Golfclinic
– aanleren basisslagen op driving range, putting- en/of chippinggreen

19:30 – 21:30 uur : Aansluitend borrel en barbecue
– tevens prijsuitreiking meest talentvolle golf(st)er

Dresscode:
Het is raadzaam om sportieve vrijetijdskleding (geen trainingspakken) en stevig schoeisel met platte zolen te dragen.

Golfclinic en bbq de Drentsche Golf & Country Club


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 19 juli bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 19 juli afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

26/07/2018
18:00 uur

Locatie

Drentse Golf en Country Club
Ten Oeverstraat 13
Zeijerveen

Aanwezig

Introducees

  • Wouter Nieboer (via Ralph)
  • Alex Huis (via Ranil)
  • Stefan de Roo (via Gudo Wobbes)
  • Berrie Burgler (via Silvana)
  • Bjorn Tooren (via Roy)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.