JCCA Business Activiteit

Gastcollege Joseph Oubelkas op 8 mei in het ICO (i.s.m. het CCA)

Meld je aan voor deze activiteit

Gastcollege Joseph Oubelkas op 8 mei in het ICO (i.s.m. het CCA)

  • 08/05/2017
  • 17:00 t/m 17:00
  • Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, Assen

“Mijn kind, je laat een spoor achter van moed, levensvreugde, onschuld en goedheid…” Je bent van harte uitgenodigd voor een gastcollege in het Podium Zuidhaege te Assen. Bijzondere spreker is de heer Joseph Oubelkas die vierenhalfjaar onschuldig heeft vastgezeten in een Marokkaanse gevangenis. Hij schreef hierover het boek; ‘400 brieven van mijn moeder’. Joseph is geboren en opgegroeid in het Brabantse dorp Raamsdonksveer. Op 20-jarige leeftijd is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland en later start hij zijn eigen IT-bedrijf. Alles verloopt succesvol. Tot eind 2004. Dan krijgt zijn nog jonge leven een bizarre wending…

Het programma voor deze bijeenkomst is als volgt:
17.00 – 17.30 uur: Ontvangst + borrel
17.30 – 19.00 uur: Zomerbuffet verzorgd door Proefiz
19.00 – 20.30 uur: Gastcollege Joseph Oubelkas

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via onze website tot vrijdag 5 mei 2017 om 16.00 uur. 

Praktisch: Parkeren kan zowel voor als achter Podium Zuidhaege (40 plekken) geef binnen uw kenteken door dan is de vergunning digitaal geregeld. Als deze P gelegenheid vol is kunt u parkeren in de P aan de Torenlaan.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

08/05/2017
17:00 uur

Locatie

Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Bartjan Wilthagen
  • Roy Rademaker

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!