FC GRONINGEN – EXCELSIOR mogelijk gemaakt door MTH

MTH, JCCA en FC GRONINGEN
Op uitnodiging van MTH accountants & adviseurs ben je van harte
uitgenodigd voor (hopelijk) een spectaculaire voetbalwedstrijd op zondag 29 april in het Noordlease Stadion. Vanuit de businesslounge gaan we zien hoe FC Groningen gaat duelleren tegen Excelsior.

Intro’s zijn meer dan welkom!
AANMELDEN HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Aanvang: 14.00 uur
Start wedstrijd: 14:30 uur
Competitie: Eredivisie
Let op: je krijgt een aantal consumptiemunten van de JCCA. Wil je meer drankjes nuttigen dan zijn die voor eigen rekening.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-51094517. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

29/04/2018
14:00 uur

Locatie

NoordLease Stadion
Boumaboulevard 41
Groningen

Aanwezig

Introducees

  • Sietse Wierda (via Julian)
  • Eddy Hoekstra (via Silvana)
  • Nikolai Agafonov (via Arjan)
  • Manouk van der Veen (via Mark)
  • René Kuipers (via CCA)
  • Sanne Petersen (via Gudo)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.