Factory Business Festival 2016

Het zakelijke event voor de start van de zomer. Op donderdag 16 juni vindt, in navolging van De Business BBQ, het ‘Factory Business Festival’ plaats. De tuin van De OndernemersFabriek Assen wordt omgetoverd tot een knus festival terrein. We luiden de zomer in met een heus Business Festival waar ondernemers uit Drenthe en omstreken elkaar ontmoeten, kennis delen en inspireren op informele wijze. Met food, drinks, muziek en veel meer!

No-shows of afmeldingen op het laatste moment betalen de werkelijke kosten. Dus als je je hebt aangemeld en toch niet blijkt te kunnen, meld je dan tijdig af. Blijf je hiermee in gebreke dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

16/06/2016
17:00 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Ron Timmermans (via Jelle)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.