JCCA Business Activiteit

Factory Business Festival 2016

Meld je aan voor deze activiteit

Factory Business Festival 2016

  • 16/06/2016
  • 17:00 t/m 17:00
  • De Ondernemersfabriek, Havenkade 6, 9403 AH Assen

Het zakelijke event voor de start van de zomer. Op donderdag 16 juni vindt, in navolging van De Business BBQ, het ‘Factory Business Festival’ plaats. De tuin van De OndernemersFabriek Assen wordt omgetoverd tot een knus festival terrein. We luiden de zomer in met een heus Business Festival waar ondernemers uit Drenthe en omstreken elkaar ontmoeten, kennis delen en inspireren op informele wijze. Met food, drinks, muziek en veel meer!

No-shows of afmeldingen op het laatste moment betalen de werkelijke kosten. Dus als je je hebt aangemeld en toch niet blijkt te kunnen, meld je dan tijdig af. Blijf je hiermee in gebreke dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

16/06/2016
17:00 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Jelle Anema

Introducees

  • Ron Timmermans (via Jelle)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!