JCCA Business Activiteit

Factory Business Festival juni 2017

Meld je aan voor deze activiteit

Factory Business Festival juni 2017

  • 13/06/2017
  • 18:00 t/m 18:00
  • De Ondernemersfabriek, Havenkade 6, 9403 AH Assen

Afgelopen juni vierden we samen met jullie in de sfeervolle loods bij De Fabriek Assen het begin van de zomer; het Factory Business Festival. Hier kwamen Drentse ondernemers en zakelijke partijen samen om kennis te delen en elkaar te inspireren tijdens het zomerse event met food, drinks en muziek.

Op 13 juni 2017 maken we er opnieuw een prachtig ondernemend event van! Er is ruimte voor ruim 200 gasten in de tuin van De Fabriek in Assen, waar ook deze editie plaats zal vinden. Ook dit keer belooft het een event te worden waar nog lang over wordt na gepraat. Meer informatie over het thema en de tijd van aanvang volgt. Let op: voor deze activiteit zijn geen intro’s welkom.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

13/06/2017
18:00 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema
  • Bartjan Wilthagen
  • Roy Rademaker
  • Marion Boersma

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!