JCCA Business Activiteit

Business Festival 2018

Meld je aan voor deze activiteit

Business Festival 2018

  • 31/05/2018
  • 17:30 t/m 17:30
  • De Ondernemersfabriek, Havenkade 6, 9403 AH Assen

De afgelopen drie jaar organiseerden we, in samenwerking met verschillende Drentse partijen en ondernemers het Business Festival. Met een Drenthe breed netwerk, interessante sprekers, een zomerse barbecue en goede muziek, trapten we de afgelopen jaren tijdens deze netwerkbijeenkomst in de tuin van De OndernemersFabriek, samen de zomer af.  Ook deze zomer hopen we er weer een mooi business event van te maken. Een informele avond waarbij kennis delen en het actief verbinden van mensen en bedrijven de rode draad is, maar waar vooral gezelligheid en het samen komen van nieuwe én oude kennissen voorop staat. Intro’s zijn ook welkom!

business festival assen

Burgemeesters en Gedeputeerde openen Business Festival
Op 31 mei zullen de Burgemeesters van Assen, Emmen en Hoogeveen en Gedeputeerde Henk Brink samen het Business Festival 2018 openen. Parallel aan de avond zullen er inspiratie sessies worden gegeven door ondernemers rondom nieuwe trends en ontwikkelingen. Je kunt als bezoeker deze inspiratiesessies bijwonen, maar uiteraard kun je ook blijven borrelen en netwerken.

Goodiebag
Om de gasten iets mee te geven, is er de gelegenheid om iets aan te leveren voor de goodiebag die op de avond zelf zal worden uitgedeeld. We willen je vragen na te denken of je óók een aandenken in de goodiebag zou willen verzorgen. Denk hierbij aan producten die handig zijn, liever geen folders of flyers. Het gaat om 200 stuks. Wil je een goodie aanleveren? Dan vragen we je een e-mail te sturen naar info@jcca.nl. t.z.t.

Datum: donderdag 31 mei 2018
Tijdstip: 17:30 (18:00 uur officiële opening) – 23:00 uur
Locatie: OndernemersFabriek Drenthe, Havenkade 6 in Assen


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 25 mei bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 25  mei afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

31/05/2018
17:30 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Jelle Anema
  • Chantal Brons
  • Bartjan Wilthagen
  • Roy Rademaker
  • Judith Scholte

Introducees

  • Hilda van der Heide (via Ralph)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!