Escape from Assen – Met de CCA

Wij organiseren op 23 september aanstaande een activiteit inclusief buffet bij een van onze nieuwste leden, namelijk Assen Escape Rooms!

Voor deze activiteit nodigen wij ook de CCA uit.

Laura Pieterman is samen met haar vader trotse eigenaar van Assen Escape Rooms. De puzzels en thema’s bedenken ze zelf waardoor elke kamer uniek en speciaal is. Het is geen standaard escape room, dus hier vind je weinig tot geen hangsloten in de kamers.
Beleving staat centraal dus de kamers zijn geheel ingericht volgens het thema. De escape room is geschikt voor zowel beginners als de wat meer ervaren escapers!

Daarnaast zorgt Mercurius Catering voor een buffet. Heb je dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten via info@jcca.nl.
Deze activiteit start om 17.00 uur.

Aanmelden kan tot en met zondag 5 september 2021

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

23/09/2021
17:00 uur

Locatie

Assen Escape Rooms
Zendmastweg 11B
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Alex Huis (Via Frank)
  • Martijn Emmens (Via Leonie)
  • Kirsten Wiersma (via Bauke)
  • Angelo van Huut (Via Leonie)
  • Heshow van der Scheer (Via Leonie)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.