JCCA Business Activiteit

Durf jij het aan? Zombie Break-out

Meld je aan voor deze activiteit

Durf jij het aan? Zombie Break-out

  • 24/10/2019
  • 19:00 t/m 22:00
  • Biotoop (niet de startlocatie), Kerklaan 3, 9751 NN Haren

Een teambuiling uitje onder voorbehoud van minimaal 15 aanmeldingen. Aanmelden kan alleen als lid, intro’s zijn welkom op een volgend event. Let op: de activiteit gaat alleen door bij 15 aanmeldingen of meer. Je kan je aanmelden t/m 17 oktober a.s.


Wat gaan we doen?
Zombie Break-out is een interactieve theaterproductie boordevol game-elementen met een duur van 3 uur. De ervaring wordt neergezet door een fantastische cast van 45 acteurs. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoelt door zombies. Dit is de laatste veilige locatie, voor zolang het duurt. Het is aan jou om Groningen te redden en op zoek te gaan naar het antivirus. Check: https://halloweengroningen.nl/zombie-break-out/.

Programma
17.30 – 18.15 uur genieten van een kop snert (locatie volgt)
18.15 – 18.45 uur in auto’s naar De Biotoop in Haren
19.00 – 22.00 uur Zombie Break-out
22.00 – 22.30 uur in auto’s terug naar Assen

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 17 oktober bij je ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na17 oktober afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Bauke Wierda). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

24/10/2019
19:00 uur

Locatie

Biotoop (niet de startlocatie)
Kerklaan 3
Haren

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Judith Scholte
  • Niels Vanderveen
  • Bartjan Wilthagen
  • Marc Hut
  • Hilda van der Heide

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!