JCCA Business Activiteit

Dirtkart en BBQ

Meld je aan voor deze activiteit

Dirtkart en BBQ

 • 20/04/2017
 • 16:00 t/m 22:00
 • Torsion outdoor activiteiten, Witterhaar 12A, 9405 VK Assen

Tijd voor een sportieve activiteit! Op donderdag 20 april gaan we dirt-karten. Dirt-Karting is de vertaling voor “Karten in het Zand”. In het zand Karten is een variant op het indoor karten en dit wordt gedaan met speciaal aangepaste karts. Karten op een binnenbaan is leuk, maar buiten crossen maakt de activiteit nog een stuk gaver. Razende honger na sporten? We sluiten de activiteit af met een uitgebreide barbecue.

16:00 Ontvangst
16:15  Dirtkarten
17:00 Pauze
17:15  DirtKarten
18:15  Einde Dirtkarten
18:45  Aanvang Barbecue
22:00 Einde Activiteit

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

20/04/2017
16:00 uur

Locatie

Torsion outdoor activiteiten
Witterhaar 12A
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Niels Vanderveen
 • Roy Rademaker
 • Chantal Brons
 • Michel Hilbrands

Introducees

 • Marc Hut
 • Bart Wilthagen
 • Annemarie de Boer
 • Anoniem (Via Leonie)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!