Christmas Drive Thru

Dit jaar geen fancy kerstdiner met activiteit op leuke sfeervolle horeca locatie helaas… Maaarrrr middels een mooi “kerst-diner-pakket” willen we jullie verwennen met een dinertje thuis!

Op 10 december zal je deze in de JCCA-Christmast Drive Thru in ontvangst kunnen nemen, zodat we toch nog een beetje samen het jaar kunnen afsluiten. Wij hangen de slingers alvast op, je hoeft alleen maar in de auto/op de fiets te stappen!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

10/12/2020
19:00 uur

Locatie

IT Lions
Zendmastweg 11
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.