JCCA Business Activiteit

CCA Seizoensafsluiting op 25 juni bij De Rietschans in Haren

Meld je aan voor deze activiteit

CCA Seizoensafsluiting op 25 juni bij De Rietschans in Haren

  • 25/06/2018
  • 16:30 t/m 21:30
  • De Rietschans, Meerweg 221, 9752 XC Haren

Het bestuur van het CCA en de JCCA nodigen je van harte uit voor de CCA Seizoensafsluiting op 25 juni bij De Rietschans in Haren. Naast heerlijk barbecuen en loungen met de DJ, is er ook verzien in een actief programma waarover binnenkort meer.

Het gehele programma volgt zo spoedig mogelijk maar ter indicatie:

16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Actief programma
18.45 uur BBQ met DJ
21.30 uur Einde bijeenkomst


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 22 juni bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 22 juni afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

25/06/2018
16:30 uur

Locatie

De Rietschans
Meerweg 221
Haren

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema
  • Chantal Brons

Introducees

  • Mikloos Knijff (via Frouke)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!