CCA seizoenafsluiting op 24 juni in de tuin Ondernemersfabriek

Het bestuur van het CCA nodigen jou en je partner van harte uit om het seizoen van het CCA gezamenlijk af te sluiten in de tuin van de Ondernemersfabriek. Alvorens we daar aan een gezellige BBQ zullen aanschuiven, staat er nog een programma in en om Assen gepland. Zowel per boot als per fiets zullen we Assen op een andere manier leren kennen.

Het programma voor de seizoenafsluiting volgt nog. Het belooft in ieder geval weer een leuke afsluiting te worden van het jaar, zeker als het weer ook mee wil werken.
Je kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van de JCCA tot vrijdag 21 juni 2019 om 16.00 uur. Je partner of intro is van harte welkom op de seizoenafsluiting. Graag bij het aanmelden de naam vermelden.

Aanmelden

Alleen leden kunnen zich voor een activiteit aanmelden.


Datum/tijd

24/06/2019
16:00 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.