JCCA Business Activiteit

CCA Nieuwjaarsbijeenkomst met diner in De Bonte Wever op 7 januari om 18.30 uur

Meld je aan voor deze activiteit

CCA Nieuwjaarsbijeenkomst met diner in De Bonte Wever op 7 januari om 18.30 uur

  • 07/01/2019
  • 18:30 t/m 18:30
  • De Bonte Wever, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Graag nodigen we jou en je partner uit voor het nieuwjaarsdiner van het CCA op maandag 7 januari 2019. Vanaf 18.30 uur ben je welkom in De Bonte Wever, waarna een heerlijk diner in restaurant Dapper zal worden geserveerd.

Het programma is als volgt (ovb van wijzigingen):
18.30 – 19.00 uur Borrel in de bar
19.00 – 19.15 uur Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter van het CCA
19.15 – 21.30 uur Diner in restaurant Dapper


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 5 januari bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 5 januari afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

07/01/2019
18:30 uur

Locatie

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!