JCCA Business Activiteit

CCA Netwerkborrel met Hans Nijland

Meld je aan voor deze activiteit

CCA Netwerkborrel met Hans Nijland

 • 11/04/2022
 • 17:00 t/m 21:00
 • Restaurant & Grandcafé Liff, Brink 14, 9401 HS Assen

Op maandag 11 april  organiseert de CCA een netwerkborrel in Restaurant en Grandcafe Liff met gastspreker Hans Nijland waar wij als JCCA ook voor uitgenodigd zijn. Als voormalig algemeen directeur bij de ‘Trots van het noorden’ is onze gastspreker vrijwel bij iedereen bekend of je nou van voetbal houdt of niet.

Hans Nijland richtte samen met Jelte Hut in 1983 uitgeverij Ad Rem op. In januari 1996 verkocht hij het bedrijf, waarna hij de functie van Commercieel Manager bij FC Groningen aanvaardde. Binnen een half jaar werkte hij zich op tot algemeen directeur en werd daarmee een beeldbepalende persoon voor FC Groningen.
Sinds september 1996 maakt hij deel uit van de directie van FC Groningen. Onder Nijland degradeerde FC Groningen in 1998 uit de Eredivisie en promoveerde de club in 2000 terug naar het hoogste niveau. Bij de totstandkoming van het nieuwe stadion Euroborg speelde Nijland een belangrijke rol. Sinds 2013 was hij de langstzittende directeur binnen het Nederlands betaald voetbal. Na de winst van FC Groningen van de KNVB beker in 2015 werd hij verkozen tot Groninger van het Jaar. In november 2018 kondigde hij aan, aan het eind van het lopende seizoen afscheid te nemen van FC Groningen.
Dat Hans niet stil zitten kan blijkt uit alle projecten en evenementen waar hij nu mee bezig is. Als mede-eigenaar van uitgeverij Hattrick Media BV (gevestigd in Veendam) en Nian BV (gevestigd in Rolde) worden kranten, gidsen en vakbladen voor diverse opdrachtgevers gemaakt.

Programma (ovb):

 • 17.00 – 17.20 uur
  Ontvangst
 • 17.20 – 17.30 uur
  Welkom van de CCA voorzitter Geertje Dam
 • 17.30 – 18.15 uur
  Presentatie Hans Nijland en interactie
 • 18.15 – 19.00 uur
  Netwerkborrel 

Indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld, dan rekenen wij op jouw komst. Mocht je onverwacht toch verhinderd zijn, dan dien je dit te berichten aan onze voorzitter Leonie Mensen. Dat kan per e-mail (info@jcca.nl) en per telefoon (06–86888842). Afzeggingen op vrijdag tot aan de activiteit (48 uur – 2 werkdagen) gelden als No-show en wordt een bedrag ad € 10,00 in rekening gebracht. 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

11/04/2022
17:00 uur

Locatie

Restaurant & Grandcafé Liff
Brink 14
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

image002

Aanwezig

 • Arjan Zuidema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!