JCCA Business Activiteit

CCA Netwerkborrel Drents Landschap met Sake Elzinga op 10 oktober

Meld je aan voor deze activiteit

CCA Netwerkborrel Drents Landschap met Sake Elzinga op 10 oktober

  • 10/10/2022
  • 17:00 t/m 20:00
  • de Bakker en de Schenker, Brink 15 Assen, Brink 15, Assen

Op maandag 10 oktober zijn we te gast van het Drents Landschap in Huis Overcingel om de tentoonstelling van Asser fotograaf Sake Elzinga te bekijken.

We starten en sluiten af bij de Bakker en de Schenker (op loopafstand) voor een hapje en drankje.

 

 

 

 

 

 

Sake Elzinga (Groningen 1959)

Fotograaf. Opgeleid aan de fotovakschool te Apeldoorn. Na een vijftal jaren vooral technische ervaring te hebben opgedaan, sinds 1982 werkzaam als zelfstandig fotograaf.

Zijn thuisbasis is Assen. Elzinga’s werkterrein is breed: van de actuele politiek tot sport en tot kunst en cultuur; de opdrachten liggen op regionaal, nationaal en internationaal gebied. Sinds 1987 is hij een van de vaste fotocorrespondenten voor het NRC Handelsblad. Sake Elzinga is een geregelde deelnemer aan belangrijke groeps- en solotentoonstellingen. Vele publicaties zijn verlucht met zijn foto’s. Hij ontving verschillende fotoprijzen, o.a. in 1990 de tweede prijs sport World Press, in 1994 de eerste prijs in de categorie documentair Nederland in de Zilveren Camera en in 2001 de eerste prijs in de categorie Kunst, cultuur, architectuur en techniek in de Zilveren Camera. Voor zijn serie over Tsjernobyl ontving hij in 1996 de Fuji Award, een hoge onderscheiding in de fotowereld. (bron www.sakeelzinga.nl)

 

Programma:
17.00 uur:
 Verzamelen bij de Bakker en de Schenker
Gezamenlijk wandelen we naar het landgoed Overcingel van het Drents Landschap. Daar worden we door Sake Elzinga meegenomen door zijn prachtige foto expositie.
Afsluiting is weer bij de Bakker en de Schenker met soep en een broodje.

 

Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden via de website  tot donderdag 6 oktober 2022.

Indien u zich voor deze bijeenkomst heeft aangemeld, dan rekenen wij op uw komst. Mocht u onverwacht toch verhinderd zijn, dan dient u dit te berichten aan Leonie Mensen via 06-86888842. Afzeggingen aan de activiteit (48 uur – 2 werkdagen) gelden als No-show en wordt bij u een bedrag ad € 10,00 in rekening gebracht. 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

10/10/2022
17:00 uur

Locatie

de Bakker en de Schenker, Brink 15 Assen
Brink 15
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

sake

Aanwezig

  • Merlin Jaspers
  • Mirco Bakker
  • Martine Plaat
  • Stefan Wendel
  • Laura Pieterman

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!