CCA Bijeenkomst – Asser Stadswandeling

Op maandag 29 maart nodigt de CCA ons uit om aan te sluiten bij de door CCA georganiseerde “Asser Stadswandeling”.

In het kader van ‘support your locals’ en mede door de positieve feedback op de stadswandeling langs de horeca die in de afgelopen weekenden in Assen worden gehouden, nodigen wij onze leden graag uit om elkaar weer eens te zien.  Uiteraard nog steeds ‘corona-proof’ dus in koppels van 2 personen. Je loopt een vooraf uitgezette wandelroute door Assen die je bij het startpunt ontvangt.

Onderweg is er tijd om ‘live’ en op gepaste afstand bij te praten met een ander CCA lid en zo loop je van horeca punt naar horeca punt waar je voorzien wordt van heerlijke hapjes en drankjes. Totaal loop je een route langs 6 horeca gelegenheden. De deelnemende horeca zijn: Restaurant LIFF, Hotel de Jonge, de Ponderosa, Grandcafe t’Wapen, The Black Tie en de Bonte Wever. Dat wordt dus een smakelijke wandeling!

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst tot donderdag 25 maart 2021 om 16:00 uur.

Let op: Het is niet mogelijk om een introducee mee te nemen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

29/03/2021
17:00 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.