CCA Bedrijfsbezoek Jollein met borrel

Jollein baby & kids is onderdeel van Smits Assen B.V. Al sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamertextiel en -accessoires. Onder de merknaam Jollein ontwerpen zij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie.

De collecties zijn praktisch inzetbaar, kwalitatief hoogstaand en houden rekening met de marktontwikkelingen. Een verrassend bedrijf dat een bezoek meer dan waard is.

Je bent van harte welkom op 2 maart vanaf 17.00 uur. Aansluitend hebben we een gezellige netwerkborrel. Je kunt je voor deze bijeenkomst tot vrijdag 28 februari 2020 om 16.00 uur.

Aanmelden

Alleen leden kunnen zich voor een activiteit aanmelden.


Datum/tijd

02/03/2020
17:00 uur

Locatie

Jollein
Diepstroeten 1
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.