JCCA Business Activiteit

CCA Bedrijfsbezoek Jollein met borrel & buffet

Meld je aan voor deze activiteit

CCA Bedrijfsbezoek Jollein met borrel & buffet

  • 02/03/2020
  • 17:00 t/m 17:00
  • Jollein, Diepstroeten 1 , Assen

Jollein baby & kids is onderdeel van Smits Assen B.V. Al sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamertextiel en -accessoires. Onder de merknaam Jollein ontwerpen zij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie.

De collecties zijn praktisch inzetbaar, kwalitatief hoogstaand en houden rekening met de marktontwikkelingen. Een verrassend bedrijf dat een bezoek meer dan waard is.

Je bent van harte welkom op 2 maart vanaf 17.00 uur. De catering van deze borrel is in handen van Grand Cafe ’t Wapen dus dat belooft een lekker buffet bij de borrel! Je kunt je voor deze bijeenkomst tot vrijdag 28 februari 2020 om 16.00 uur.

 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

02/03/2020
17:00 uur

Locatie

Jollein
Diepstroeten 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema
  • Chantal Brons
  • Rick Lange
  • Robin de Haan
  • Bauke Wierda

Introducees

  • Janneke Hoving
  • Jasper Strijker

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!