JCCA Business Activiteit

CCA afsluiting 2022 met Erik Wegewijs op 12 december

Meld je aan voor deze activiteit

CCA afsluiting 2022 met Erik Wegewijs op 12 december

 • 12/12/2022
 • 17:00 t/m 21:00
 • De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen

De CCA afsluiting van 2022 wordt georganiseerd op twee mooie locaties op maandag 12 december. De ontvangst is in de foyer van DNK waar gastspreker Erik Wegewijs ons een inkijkje geeft in zijn boeiende leven. Aansluitend lopen we naar de Markt voor een heerlijk diner in Restro TOF.

Als zelfstandig adviseur en coach is Erik Wegewijs bekend met het sparren met en spiegelen van boardrooms op de Zuidas tot het meedenken met en invulling geven aan het TV programma Special Forces VIPS en alles wat hiertussen zit. Met zijn achtergrond bij het Korps Commandotroepen weet Erik wat discipline is. Zelf houdt hij het adagium van Benvenuto Cellini (1500–1571) aan: “a well-rounded man is an artist, warrior and philosopher” (vrij vertaald: een complete man is zowel artiest, krijger als filosoof).

Na meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van leiderschap heeft hij zijn opgedane kennis en vaardigheden vertaald naar bruikbare inzichten en perspectieven voor anderen. Zo plat als mogelijk en zo hiërarchische als noodzakelijk werken, is slechts één van de principes waar hij vaak op terugkomt. Als zelfstandig adviseur, coach en sparringpartner denkt hij mee in de meest uiteenlopende werkvelden en op diverse niveaus. Alles uit zichzelf halen en liever verbreden dan verdiepen, is waar hij zichzelf vaak aan herinnert. Het adagium Artist, warrior and philosopher, (een in de Renaissance ontstaan concept), past daar goed bij en streeft hij voortdurend na.

Programma:

 • 17.00 – 17.45 uur: Ontvangst in foyer DNK
 • 17.45 – 18.45 uur: Gastspreker Erik Wegewijs van Special Forces VIPs,  inclusief vragen
 • 18.45 – 19.00 uur: Lopen van DNK naar Restro TOF
 • 19.00 – 21.00* uur: Aansluitend diner en netwerken in Restro TOF 

*geschatte eindtijd

 

Voor deze bijeenkomst zijn er door de CCA 5 plekken beschikbaar gesteld voor onze leden.
VOL=VOL

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

12/12/2022
17:00 uur

Locatie

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

image002

Aanwezig

 • Chantal Brons
 • Laura Pieterman
 • Mirco Bakker
 • Wim Hammer

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!