JCCA Business Activiteit

Business Voice Assen 2017

Meld je aan voor deze activiteit

Business Voice Assen 2017

  • 31/10/2017
  • 19:00 t/m 19:00
  • De Nieuwe Kolk (Rabozaal), Weiersstraat 1,, 9401 ET Assen

Op 31 oktober 2017 zal de tweede editie van Business Voice van Assen georganiseerd worden in De Nieuwe Kolk. Tijdens dit event krijgen startende ondernemers (tot 2 jaar ingeschreven bij de KvK) de mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren. Het publiek bestaat uit ongeveer 150 man en de jury uit 5-6 personen.

Bij de Business Voice van Assen kunnen de deelnemers een coach winnen. De coach kan na het aanhoren van de pitch besluiten om te draaien om hiermee kenbaar te maken dat hij deze kandidaat verder wil helpen. Dit verder helpen kan bestaan uit het uitwerken van een businessplan, maar ook hoe presenteer ik mijn onderneming bij eventuele afnemers of financiers, en ook kan de hulpvraag zijn of de kandidaat wel op het goede pad is en niets over het hoofd ziet.

Kijk voor meer informatie op www.debusinessvoice.nl! Leden van de JCCA zijn uitgenodigd om als bezoeker aanwezig te zijn. Intro’s zijn ook welkom.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

31/10/2017
19:00 uur

Locatie

De Nieuwe Kolk (Rabozaal)
Weiersstraat 1,
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema
  • Niels Vanderveen

Introducees

  • Fleur Bezemer (via Daniek Slomp)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!