JCCA Business Activiteit

Business Festival: Life’s a circus!

Meld je aan voor deze activiteit

Business Festival: Life’s a circus!

  • 28/05/2019
  • 17:00 t/m 22:30
  • De Ondernemersfabriek, Havenkade 6, 9403 AH Assen

De afgelopen vier jaar organiseerden we, in samenwerking met verschillende Drentse partijen en ondernemers het Business Festival. Met een Drenthe-breed netwerk, interessante sprekers, een zomerse barbecue en goede muziek, trapten we de afgelopen jaren tijdens deze netwerkbijeenkomst in de tuin van De OndernemersFabriek, samen de zomer af.

Op 28 mei gaan we er weer voor! We hopen er weer een mooi business event van te maken. Een informele avond waarbij kennis delen en het actief verbinden van mensen en bedrijven de rode draad is, maar waar vooral gezelligheid en het samen komen van nieuwe én oude kennissen voorop staat.  De zonnige tuin van De Fabriek,  goed eten en een zeer interessante groep ondernemers en Drents netwerk bij elkaar! Waar we vorig jaar de 250 gasten aantikten (ondanks de regen!) hopen we deze editie zéker weer op zo’n opkomst.

Ook dit jaar werken we samen met verschillende bedrijven, overheden en business clubs. Deze dragen bij door een aantal kaarten af te nemen voor leden van hun businessclub of werknemers. Ben je aangesloten bij een van de participerende bedrijven of business clubs? Vraag naar de kaarten!

Laat je inspireren door goede muziek, goede gesprekken en lekker eten! Raak in verwondering en kom in beweging in de tuin van De Fabriek tijdens het Business Festival 2019. Dus spring in die spreekwoordelijke rollercoaster, jump on board of the carousel.

Life’s a circus!

Benieuwd hoe het er het laatste jaar aan toe ging? Bekijk de vlog, of check het item op RTV Drenthe.nl.

Adres & parkeren
OndernemersFabriek Assen | Havenkade 6 Assen

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

28/05/2019
17:00 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Hilda van der Heide
  • Arjan Zuidema
  • Roy Rademaker
  • Bartjan Wilthagen
  • Rick Lange
  • Jelle Anema

Introducees

  • Michiel Winters (via Jelle)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!