Business-boxing met Ben Tingen

Een sportieve activiteit hoort er bij, en dit jaar wordt die pittig. We gaan boksen onder leiding van Ben Tingen. Na het boksen en opfrissen sluiten we de bijeenkomst af in het centrum met een borrel.

Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. Voor deze activiteit is het mogelijk om 2 intro’s aan te melden.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 14 maart bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 14 maart afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

16/03/2018
19:00 uur

Locatie

Boksvereniging Assen
Vaart Z.Z. 83
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Bauke Wierda (via Bas Noorda)
  • Gerard Gelling (CCA)
  • Robbert Klaver (CCA)
  • Marcel Tillema (via Niels)
  • Roderick Roode
  • Gudo Wobbes (via Mark)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.