Business Bowling & steengrillen bij Pand 17

De bowlingschoenen mogen weer afgestoft worden! Vrijdag 15 november gaan we de strijd aan met elkaar aan en wie weet neem jij dit jaar de wisselbeker mee naar huis. Niet alleen kan je de beker winnen, de winnaar krijgt ook € 250 content advertentietegoed die je kan inzetten bij onze sponsor Greenledwalls.


Om 17.30 uur word je ontvangen bij Pand 17 met een drankje en snack. Intro’s & partners zijn welkom tijdens deze activiteit.

Programma:
17.30 – 18.00 uur ontvangst
18.00 – 19.30 uur bowlen
19.30 – 21.00 uur steengrillen

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 12 november bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 12 november afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Bauke Wierda). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

15/11/2019
17:30 uur

Locatie

Pand 17
Stelmakerstraat 17
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Dennis Meijer (via Bauke)
  • Bauke van Keulen (via Silvana)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.