Business Bowling + winterstamppot bij Pand 17

Ook dit jaar mogen de bowlingschoenen weer uit te kast. Op 20 oktober gaan we tegen elkaar strijden en wie weet neem jij de wisselbeker mee naar huis!

Leden van de JCCA hebben fantastische prijzen ter beschikking gesteld! Zo kan je je een hoofdkussen winnen van Snurky, smulpakket van Kaaskoperij Thomas, beautybon van 28 Beauty Bar, kledingbon van Barderobe of loop je met de hoofdprijs de deur uit: een driegangenmenu voor 2 personen beschikbaar gesteld door Hof van Saksen!

Programma:

17.30 – 18.00 uur : ontvangst en opening met een drankje
18.00 – 19.30 uur : bowlen
19.30 – 21.30 uur : stamppotbuffet

Je bent van harte welkom om 17:30 uur bij Pand 17 en ga de de strijd aan! Een leuke en sportieve activiteit waarbij  partners en intro’s ook welkom zijn.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

20/10/2017
17:30 uur

Locatie

Pand17
Stelmakerstraat 17
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Bas Noorda (via Roy Rademaker)
  • Niels Nederpelt (via Iris Greveling)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.