Bowlen + diner

Ook dit jaar mogen de bowlingschoenen weer uit te kast. Op 24 november gaan we tegen elkaar strijden en wie weet neem jij de wisselbeker mee naar huis! Aansluitend is er een borreltje en diner. Regel voor 23 november je inschrijving! Zowel partners en intro’s zijn welkom!

Helaas zijn we genoodzaakt bij no-shows of afmeldingen op het laatste moment de kosten door te berekenen. Dus als je je hebt aangemeld en toch niet blijkt te kunnen, meld je dan ruim op tijd af.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

24/11/2016
17:30 uur

Locatie

Pand17
Stelmakerstraat 17
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Robert de Vries (via Mark H.)
  • Johannes Eilander (via Silvana)
  • Roy Rademaker
  • Joost Mellies

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.