JCCA Business Activiteit

Borrel Promotiedagen Drenthe 2019

Meld je aan voor deze activiteit

Borrel Promotiedagen Drenthe 2019

  • 16/04/2019
  • 16:30 t/m 16:30
  • De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. In 2019 krijgt het event een totale make-over; met een frisse, nieuwe opzet op een prachtige nieuwe locatie. 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschilende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen. Dit alles wordt geopend door Jandino Asperaat. De leden van het CCA nodigen we graag uit om deel te nemen aan de gezamenlijke netwerkborrel.

Meet & Greet Borrel Promotiedagen Drenthe in samenwerking met Gemeente Assen, Ondernemend Assen, CCA en JCCA.

Datum : Dinsdag 16 april 2019
Tijdstip : 16:30 – 18:00 uur
Locatie : Theatercafe in De Nieuwe Kolk te Assen

Doel : Onder het genot van een hapje en drankje netwerken met ondernemers uit Drenthe.

Je kun je gratis toegangskaart voor de beurs hier downloaden.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

16/04/2019
16:30 uur

Locatie

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Rick Lange
  • Hilda van der Heide
  • Arjan Zuidema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!