JCCA Business Activiteit

Borrel op de Bedrijven Contact Dagen

Meld je aan voor deze activiteit

Borrel op de Bedrijven Contact Dagen

  • 05/04/2016
  • 17:00 t/m 17:00
  • TT Hall, De Haar 11, Assen

De BCDD (Bedrijven Contact Dagen Drenthe) is de ideale plek om zaken te doen, nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen en ideeën op te doen. Een onderdeel van de BCDD is de jaarlijks terugkerende Meet & Greet-borrel die Parkmanagement in samenwerking met de Gemeente Assen, de CCA en JCCA organiseert. Ook dit jaar vindt deze Meet & Greet plaats, onder het genot van een hapje en drankje kun je netwerken met ondernemers uit Assen.

Je kunt op de BCDD website een gratis toegangskaart downloaden.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

05/04/2016
17:00 uur

Locatie

TT Hall
De Haar 11
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons

Introducees

  • Alea Thieme (via Silvana)
  • Daphne Snels (via Silvana)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!