JCCA Business Activiteit

Borrel met sprekers bij Liff i.s.m. het CCA

Meld je aan voor deze activiteit

Borrel met sprekers bij Liff i.s.m. het CCA

  • 20/03/2017
  • 17:00 t/m 17:00
  • Liff, Brink 14, 9401 HS Assen

Het bestuur van de JCCA en het CCA nodigen je uit voor een borrel op 20 maart bij Restaurant & Grandcafé Liff. Stefan Zevenberg, Directeur Newcomm IT komt vertellen over ‘Cloudwatervrees’. Iedereen maakt in meer of mindere mate gebruik van ‘de cloud’ zoals Facebook, internetbankieren of e-mailen. Omdat het makkelijk en beschikbaar is. Maar geldt dit ook voor je eigen applicaties en informatie binnen de organisatie waarin je werkt? organisatie?

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via onze website tot vrijdag 17 maart 2017 om 16.00 uur.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

20/03/2017
17:00 uur

Locatie

Liff
Brink 14
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!