JCCA Business Activiteit

Borrel CCA bij Liff met wethouder Anry Kleine Deters

Meld je aan voor deze activiteit

Borrel CCA bij Liff met wethouder Anry Kleine Deters

  • 05/03/2018
  • 17:00 t/m 17:00
  • Restaurant & Grandcafé Liff, Brink 14, 9401 HS Assen

Kom borrelen met het CCA op maandag 5 maart. Anry Kleine Deters is de opvolger van Maurice Hoogeveen, die tijdens de raadsvergadering van 21 september 2017 zijn vertrek aankondigde.
Zij is tijdens de raadsvergadering van 5 oktober geïnstalleerd en komt tijdens de borrel spreken.

Voor deze activiteit is het mogelijk om intro’s aan te melden. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website tot vrijdag 2 maart 2018 om 16.00 uur.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 2 maart bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 2 maart afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

05/03/2018
17:00 uur

Locatie

Restaurant & Grandcafé Liff
Brink 14
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!