JCCA Business Activiteit

Bezoek nieuwe locatie Dierenpark Emmen + lunch

Meld je aan voor deze activiteit

Bezoek nieuwe locatie Dierenpark Emmen + lunch

 • 03/07/2015
 • 09:00 t/m 09:00
 • Dierenpark Emmen, Ermerweg 30, Emmen

De nieuwbouw van de nieuwe Dierenpark Emmen, Wildlands Adventure Zoo, is op dit moment in volle gang. Een project wat is aangenomen onder een ‘Design to Budget’ contract. Een bouw waarbij de verschillende disciplines van VolkerWessels: ontwikkeling KondorWessels Projecten; bouw Koenen Bouw; infra KWS; ondergrondse infra Visser en Smit Hanab; technische installaties Homij samenwerken. Een prachtig project waar men trots op is en ons graag wil laten zien. Daarom zijn wij op 3 juli om 9.00 uur door Koenen Bouw uitgenodigd om een kijkje te nemen. De duur van de rondleiding is ongeveer 2 uur. Er zijn 25 plekken beschikbaar, wees er snel bij. Aansluitend vindt er een gezamenlijke lunch plaats.

Voorwaarden activiteit

 • Aanmelden kan t/m 26 juni.
 • Alvorens de bouwplaats te mogen betreden moeten alle bezoekers worden aangemeld bij de beveiliging van het project. Hiervoor dienen alle bezoekers een kopie van paspoort/ID kaart en een mobiel telefoonnummer aan te leveren zodat er een dagpas kan worden aangevraagd. Let op: geen rijbewijs! Een kopie van het paspoort/ID kan tot uiterlijk 29 juni gemaild worden naar info@jcca.nl.
 • Het CCA en introducés zijn ook welkom op onze activiteit, leden JCCA hebben voorrang.
 • Een aanmelding dient minimaal 48 uur voor aanvang van de activiteit telefonisch of per mail te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt € 25,00 in rekening te brengen.
 • Het dragen van veiligheid schoeisel, een helm en een veiligheidshesje is verplicht. De mensen die zelf in het bezit zijn van deze pbm’s verzoeken wij deze mee te nemen.
 • Mogelijkheid tot parkeren is er op het terrein van het ketenpark aan de Ermerweg 30 te Emmen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

03/07/2015
09:00 uur

Locatie

Dierenpark Emmen
Ermerweg 30
Emmen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Niels Vanderveen
 • Jelle Anema

Introducees

 • Marien Wallink (via Jarno)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!