JCCA Business Activiteit

Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Meld je aan voor deze activiteit

Bedrijven Contact Dagen Drenthe

  • 14/04/2015
  • 17:00 t/m 17:00
  • TT Hall, De Haar 11, Assen

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de Bedrijven Contact Dagen Drenthe op 14 en 15 april a.s. Een onderdeel van de BCDD is de jaarlijks terugkerende Meet & Greet-borrel die Parkmanagement in samenwerking met de Gemeente Assen, de CCA en JCCA organiseert. Ook dit jaar vindt deze Meet & Greet plaats, onder het genot van een hapje en drankje kun je netwerken met ondernemers uit Assen.

Wil je een gratis toegangskaart ontvangen voor de beurs? Neem dan contact op met één van de deelnemende bedrijven of download je toegangskaart hier. Door JAV Studio’s is een mooie promotiefilm gemaakt, deze kun je hier bekijken.

Deelnemers Parkmanagement Assen plein op de BCDD 2015:

Alfa Accountants, Animo B.V., Atlas Letselschade adviseurs B.V., Axians, BAG Nederland B.V, Bloemsma + Faassen Assen B.V., De Bonte Wever, Bouwmij Hendriks, Buro Magnificent, Dagnall Taleninstituut B.V., De Drentse Zaak, De Nieuwe Kolk, Dia Licht, Geluid en Beeld, Drenth Fotografie, Drenthe Tours, Eefting inbraakpreventie, Faijdherbe Financieel en fiscaal adviseurs, Flexwerkplek Assen, JAV Studio’s, JenS security, Kramer Transport & Koerier, Kumoweld, Mercurius Catering, Nadrukkelijk B.V., Olympia Uitzendbureau, Parkmanagement Assen, Parkmanagement Assen Noord, Plieger Training, Repro Service Lemmen, Salespromotor, Sligro, Sluyter Logistics B.V., SWB-IT, Techniekpact Assen, Turtle Creations, Univé Noord Nederland en Werkplein Baanzicht.

Wij kijken uit naar een grote opkomst!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

14/04/2015
17:00 uur

Locatie

TT Hall
De Haar 11
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!