Bedrijven Contact Dagen Borrel op Beursplein Ondernemend Assen i.s.m. Gemeente Assen, CCA en JCCA

Meet & Greet Borrel Bedrijven Contact Dagen Drenthe in samenwerking met Gemeente Assen, Park Management, CCA en JCCA. De BCDD is de ideale plek om zaken te doen, nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen en ideeën op te doen. De BCDD is hét platform om in contact te komen met doelgroepen die voor jou belangrijk zijn en om je kennis uit te breiden.

De BCDD is een beurs waar alle zakelijke branches welkom zijn. Het concept is geschikt voor grote en kleine bedrijven. Van netwerktafel tot full service loungestand, voor ieder bedrijf is er een passende mogelijkheid om deel te nemen. Met 325 deelnemende bedrijven en circa 10.000 bezoekers in twee dagen is de BCDD het grootste zakelijke evenement van Drenthe. De beurs blijft ieder jaar vernieuwend, met nieuwe pleinen, thema’s en bijeenkomsten. De 28e editie vindt plaats op 4 en 5 april 2017 in de TT Hall in Assen.

Ali B opent Bedrijven Contact Dagen Drenthe
Zoals gebruikelijk gaat de Bedrijven Contact Dagen Drenthe in Assen van start met een spraakmakende opening. Gastspreker is dit jaar niemand minder dan rapper, entertainer en tv-persoonlijkheid Ali BMeer info over de beurs. standhouders en gastsprekers vind je hier.

Datum: Dinsdag 4 april 2017
Tijdstip: 17:00 – 19:00 uur
Doel: Onder het genot van een hapje en drankje netwerken met ondernemers uit Assen.

Op de borrel zijn intro’s ook meer dan welkom! Je kunt de gratis toegangskaart voor de beurs hier downloaden.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

04/04/2017
17:00 uur

Locatie

TT Hall
De Haar 11
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.