JCCA Business Activiteit

Bedrijfsbezoek Wapen van Drenthe en Business Voice Assen

Meld je aan voor deze activiteit

Bedrijfsbezoek Wapen van Drenthe en Business Voice Assen

  • 15/10/2018
  • 17:00 t/m 17:00
  • Wapen van Drenthe, Vaart Z.Z. 1, Assen

De JCCA en het CCA nodigen je voor 15 oktober a.s. uit om officieel kennis te maken met het geheel in stijl gerenoveerde ‘Wapen van Drenthe’. Je bent vanaf 17:00 uur van harte welkom waarbij uiteraard stilgestaan wordt bij de prachtige realisatie maar ook voor de innerlijke mens zal worden gezorgd.

Bedrijfsbezoek Wapen van Drenthe en Business Voice Assen

In samenwerking met de participanten van Assen Onderneemt is voor 2018 gekozen voor een andere opzet dan in voorgaande jaren. Dit jaar sluiten wij aan bij de Business Voice of Assen. Om 19:15 uur lopen wij vanuit ‘Het Wapen van Drenthe’ naar De Nieuwe Kolk om De Business Voice of Assen bij te wonen.

Op deze avond wordt jonge bedrijven een podium gegeven; een kans om hun verhaal te vertellen aan een zakelijke doelgroep (netwerk) en tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden om een coachtraject te winnen.

Omdat veel activiteiten plaatsvinden in het najaar is ervoor gekozen Assen Onderneemt vanaf 2019 in het voorjaar te organiseren.


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 12 oktober bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 12 oktober afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

15/10/2018
17:00 uur

Locatie

Wapen van Drenthe
Vaart Z.Z. 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema
  • Hilda van der Heide
  • Niels Vanderveen
  • Roy Rademaker
  • Bartjan Wilthagen
  • Bauke Wierda

Introducees

  • Stefanie van der Vossen (via Vincent)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!