Bedrijfsbezoek Resato (i.s.m. CCA)

Mede namens het bestuur van het CCA nodigen wij jou van harte uit voor het bedrijfsbezoek bij Resato op 14 november. Resato is wereldwijd één van de leidende fabrikanten op het gebied van hoge druk technologie. Resato heeft zich in ruim twintig jaar ontpopt als internationaal kenniscentrum, zo exporteert het bedrijf naar ongeveer 70 landen voor diverse industrieën.

Het programma voor dit bedrijfsbezoek is als volgt:

15.30 – 15.55 uur: ontvangst met koffie en thee
15.55 – 16.00 uur: Welkomstwoord van de voorzitter CCA Marco Dijsselhof
16.00 – 18.00 uur: Start rondleiding met aansluitend bedrijfspresentatie door Ton Driessen (COO/CFO)
18.00 – 18.30 uur: Afsluiting met een borrel en hapjes.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via de website tot vrijdag 11 november 2016 om 16.00 uur. Introducés zijn welkom.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

14/11/2016
15:30 uur

Locatie

Resato
Duitslandlaan 1
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Johan Magnus (via Hendri)
  • Kim Westera (via Daniel)
  • Robbert Zijlstra (via Tim)
  • Lisan Sikkema
  • Frank Kruizinga

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.