JCCA Business Activiteit

Bedrijfsbezoek met het CCA bij INHOUT in Rolde

Meld je aan voor deze activiteit

Bedrijfsbezoek met het CCA bij INHOUT in Rolde

  • 19/03/2018
  • 17:00 t/m 17:00
  • INHOUT, Asserstraat 59,, 9451 TA Rolde

Kom je ook naar het bedrijfsbezoek van de JCCA en het CCA op maandag 19 maart? We krijgen dan een uniek kijkje achter de schermen bij INHOUT in Rolde. In 1983 zijn Johan & Annelies Boersma (lid CCA) de Meubelmakerij in Rolde begonnen. De passie en het ambacht van het vak zijn overgevloeid van ouders op kinderen. Inmiddels is INHOUT uitgegroeid tot een creatief, ambitieus en dynamisch familiebedrijf.

Aansluitend maken wij de oversteek naar Boerderij Kamps. Daar wordt er aandacht geschonken aan de inwendige mens en zullen we nog een interactief programma krijgen. Speciale gast van de avond is Patrick Gils.

Parkeren kan bij Boerderij Kamps en achter Eetcafé en zalencentrum ‘De Aanleg’. Voor deze activiteit is het mogelijk om intro’s aan te melden. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot vrijdag 16 maart 2018 om 16.00 uur

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 16 maart bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 16 maart afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

19/03/2018
17:00 uur

Locatie

INHOUT
Asserstraat 59,
Rolde

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!