JCCA Business Activiteit

JCCA en CCA bedrijfsbezoek aan Groningen Airport Eelde

Meld je aan voor deze activiteit

JCCA en CCA bedrijfsbezoek aan Groningen Airport Eelde

  • 22/05/2017
  • 18:00 t/m 18:00
  • GAE, Burg. Legroweg , Eelde

Het bestuur en de activiteitencommissie nodigen je van harte uit voor het bedrijfsbezoek aan Groningen Airport Eelde op 22 mei 2017.

Programma voor dit bedrijfsbezoek:
18.00 – 18.15 uur: Ontvangst
18.15 – 20:00 uur: diner bij Bites & Flights, inleiding door Harm Post en netwerkborrel

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

22/05/2017
18:00 uur

Locatie

GAE
Burg. Legroweg
Eelde

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Bartjan Wilthagen
  • Roy Rademaker

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!