JCCA Business Activiteit

Duurzaamheid als winstmachine (i.s.m. CCA)

Meld je aan voor deze activiteit

Duurzaamheid als winstmachine (i.s.m. CCA)

  • 30/11/2015
  • 19:00 t/m 19:00
  • Schouwburg De Lawei, Burgemeester Wuiteweg 24, 9203 KL Drachten

De gezamenlijke besturen van het CCA, CCF en CCG nodigen ons van harte uit om aanwezig te zijn op 30 november bij het seminar Duurzaamheid als winstmachine.

Duurzaamheid is van een ‘linkse hobby’ verworden tot een belangrijk onderdeel van het businessmodel van iedere serieuze ondernemer. Er valt geld mee te verdienen. Wat zijn de mogelijkheden, waar liggen de kansen? Wie zijn de voortrekkers op het gebied van duurzaamheid en innovatie in het Noorden? Deze onderwerpen komen uitvoerig aan bod.

Op het programma staan lezingen verzorgd door professor dr. Jan Peter Balkenende en Erik Broekhuizen (www.devergetenoplossing.nl) gevolgd door een paneldiscussie met vooraanstaande jonge Noordelijke ondernemers o.l.v.dagvoorzitter Hella Hueck (journalist RTL Nieuws en RTL Z). Het wordt een dynamische bijeenkomst met veel interactie en volop gelegenheid om te netwerken.

Programma

19.00 – 19.30 uur: ontvangst met een hapje en drankje
19.30 – 19.45 uur: welkomstwoord en start officiële gedeelte
19.45 – 20.30 uur: lezing verzorgd door prof. dr. Jan Peter Balkenende
20.30 – 20.45 uur: presentatie Erik Broekhuizen
20.45 – 21.15 uur: forumdiscussie o.l.v. Hella Hueck
21.15 – 22.30 uur: afsluitende netwerkborrel

Aanmelden is mogelijk tot 27 november om 16.00 uur.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

30/11/2015
19:00 uur

Locatie

Schouwburg De Lawei
Burgemeester Wuiteweg 24
Drachten

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Jelle Anema

Introducees

  • Emmaly Scheepstra (via Tim)
  • David Kremer (via Johan)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!