Bedrijfsbezoek bij Vriesendijk Assen met diner en lezing (i.s.m. CCA)

Het bestuur van het CCA en de JCCA nodigen je van harte uit voor het bedrijfsbezoek naar autobedrijf Vriesendijk op 26 september. Hier kunnen we niet alleen een kijkje achter de schermen nemen maar krijgen we tevens een diner aangeboden met twee bijzondere sprekers van de bekende professionele basketbalclub uit Groningen; Donar.

Let op: de activiteit zit vol. Leden die zich willen aanmelden kunnen een mail sturen naar info@jcca.nl en worden op de reservelijst gezet. Mocht je verhinderd blijken, verzoeken wij vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk door te geven zodat wij een ander lid blij kunnen maken.

Programma:
16.45 – 17.00 uur Ontvangst met een drankje
17.00 – 18.30 uur Presentatie BMW / VMD groep en kleintje backstage (rondleiding)
18.30 – 19.15 uur Diner
19.15 – 20.30 uur Lezing door Anjo Merkel & Gert Kiel namens landskampioen Donar
20.30 – 20.45 uur Einde

 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

26/09/2016
16:45 uur

Locatie

Vriesendijk Assen
Transportweg 6
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Anne Lize Ritsema (via Johan)
  • Hessel Haan (via Iris)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.