JCCA Business Activiteit

Bedrijfsbezoek bij Compaan Assen met diner bij van Tarel

Meld je aan voor deze activiteit

Bedrijfsbezoek bij Compaan Assen met diner bij van Tarel

  • 06/03/2017
  • 17:00 t/m 17:00
  • Compaan Assen, Van Vlissingenstraat 51, 9403 BB Assen

Het bestuur nodigt je van harte uit voor het bedrijfsbezoek aan Compaan in Assen op 6 maart 2017. Compaan Carrosseriebouw, opgericht in 1947, ontwerpt, ontwikkelt en bouwt carrosserieën voor praktisch alle bedrijfsauto’s en voertuigen. Van praktische bestelwagen tot rijdend medisch laboratorium. Compaans carrosserieën passen op wagens van alle merken. Met een uitgebreid assortiment technische voorzieningen en doordachte praktische details maakt Compaan elke wagen op maat. Aansluitend vindt er een diner plaats in Restaurant van Tarel te Taarlo.

Het programma voor dit bedrijfsbezoek is als volgt: (onder voorbehoud)
17.00 – 17.15 uur: Ontvangst met koffie en thee
17.15 – 17.20 uur: Welkomstwoord van Marco Dijsselhof
17.20 – 18.00 uur: Bedrijfspresentatie door Karel Verlinden
18.00 – 20.00 uur: Afsluiting met een diner bij Van Tarel in Taarlo

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via onze website tot vrijdag 3 maart 2017 om 16.00 uur.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

06/03/2017
17:00 uur

Locatie

Compaan Assen
Van Vlissingenstraat 51
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Jelle Anema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!